trouwambtenaar-lilian-oostveen

Lilian Oostveen

Het leven kent vele facetten, ieder gekleurd met een eigen tint. Zo zijn er momenten van blijdschap en van verdriet; van trouw maar ook van rouw. Bij beide levensgebeurtenissen past een verhaal, verteld en gemaakt met liefde en betrokkenheid. En laat ik dat nu zó graag doen.

spreken-bruiloft

Spreken bij trouw

Samen met jullie maak ik het moment van “ja, ik wil” uniek en persoonlijk. Jullie verhaal, jullie liefde, dat is waar het om gaat. Samen met jullie ga ik op zoek naar de vorm en inhoud die bij jullie past. Wat ik belangrijk vind, is dat jullie je herkennen in de ceremonie. Is dat luchtig, speels en humorvol? Prima. Heeft het een diepere laag? Kan ook. Is dat een combinatie van beide? Prachtig. Ik zorg ervoor dat jullie “ja ik wil” vertaald wordt in een warme, ontspannen en persoonlijke huwelijksvoltrekking.

spreker-voor-uitvaarten

Spreken bij rouw

Wat maakte hem uniek? Wat laat ze achter? Een uitvaart is het moment om dat verhaal te vertellen. Het persoonlijke verhaal van jouw overleden dierbare. Soms is het moeilijk om de woorden te vinden die recht doen aan de herinnering. Soms ook is er geen tijd om het verhaal te schrijven als er nog zoveel geregeld moet worden. Of is er zoveel verdriet dat het je niet lukt de herinnering op papier te zetten. Ik help je graag.

Verhaaldag

Bijna dagelijks ben ik bezig met levensverhalen. Zeker bij een afscheid, komt het geleefde leven voorbij. Soms merk ik dan spijt bij de nabestaanden. “Had ik maar geweten dat de keuze om thuis te blijven bij de kinderen haar zo ongelukkig heeft gemaakt. Nu begrijp ik haar beter”. Dat hij zo verliefd is geweest op zijn buurmeisje, dat wist ik niet. Hadden we daar samen maar over gepraat”.
Hoe mooi is het om bij leven samen herinneringen op te halen; om vragen te stellen; om elkaar beter te begrijpen door samen te praten. Geef daarom eens een verhaaldag cadeau.

verhaaldag
Scroll naar boven