Trouwambtenaar-Lilian-Oostveen

Trouwen

Gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen. Samen met jullie maak ik dat moment uniek en persoonlijk. Ik doe dat op een sprankelende, hartelijke en humorvolle manier.

Hoe doe ik dat? Door humor te gebruiken als het kan door serieus te zijn op momenten dat het moet. Jullie verhaal en jullie liefde, daar gaat het om. Jullie zijn het middelpunt en daarom maken we samen een ceremonie die past bij wie jullie zijn; vol met interactie. Zo wordt het een moment van iedereen. Vanaf het eerste moment van onze kennismaking ben ik betrokken. Na onze kennismaking, ga ik jullie verhaal schrijven. Hoe was het aanzoek, wat vinden jullie zo leuk aan elkaar en wat misschien ook niet…Elke ceremonie is uniek. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten.

Spreker-bruiloft-Lilian

Trouwen in de gemeente Arnhem

Bij de melding van jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap bij de gemeente Arnhem kunnen jullie aangeven dat jullie mij als BABS kiezen. De trouwlocatie kiezen jullie zelf. Als ik jullie gegevens heb ontvangen, bel ik jullie en dan maken we een afspraak om elkaar te ontmoeten. Ik kom dan graag naar jullie toe. Samen bespreken we de wensen voor de ceremonie.

De tarieven vind je op de website van de gemeente Arnhem.

Trouwen in een andere gemeente

Vanzelfsprekend kunnen we eerst kennismaken. Dan kijken we of het klikt. Als dat zo is, kom ik graag naar jullie toe en spreken we samen de ceremonie door. Als jullie willen, praat ik ook met jullie ouders, getuigen en vrienden. Samen maken we er een onvergetelijke dag van.

Om jullie officieel te trouwen of geregistreerd partnerschap te sluiten buiten de gemeente Arnhem, is er een ‘benoeming voor één dag’ nodig. Dit regel je bij de gemeente waar het huwelijk plaatsvindt. Daar help ik natuurlijk graag bij. Elke gemeente hanteert hier een ander tarief voor.

Het tarief om jullie te trouwen buiten de gemeente Arnhem is € 550,00

Ceremonieel trouwen

Maar het kan ook nog anders. We kunnen er samen ook een ceremonieel moment van maken. Het officiële trouwen of registreren voor de wet doen jullie dan op een dag waarop het kosteloos in jullie gemeente kan. Op de dag dat jullie samen met jullie lievelingsmensen zijn, maken we er een onvergetelijk moment van. Dat kan met alles erop en eraan; een mooi verhaal, het ja-woord, het wisselen van de ringen, het tekenen van een (onofficiële) akte. Samen kijken we wat jullie het beste past.

Het tarief om jullie ceremonieel te trouwen is € 550,00

 

ceremonieel-trouwen

Tips voor een mooie bruiloft

Natuurlijk hebben jullie al volop ideeën voor jullie bruiloft, maar extra tips voor een onvergetelijke dag zijn vast handig.

|

“Het was ontzettend fijn dat je ook naar de gasten benadrukte dat de kinderen gewoon mochten zijn zoals het was. Zo hebben wij dat ook los kunnen laten. En dat was voor ons eigenlijk heel belangrijk om ook te kunnen genieten van alles wat er gebeurde.

Ook super dat je zo flexibel was dat we tot het laatste moment aanpassingen konden doen.”

Esther en Robin

|

“We willen je ontzettend bedanken voor de prachtige ceremonie!

We hebben gelachen, gehuild, je wist op de goede momenten de goede snaar te raken. We hebben enorm genoten.”

Marco en Marjorie

|

“We willen jou nog graag bedanken voor de mooie ceremonie. We vonden echt dat je het op een hele leuke manier hebt gedaan. Persoonlijk, lief, niet te formeel of te stijfjes, gewoon heel passend bij ons. Dat hoorden we achteraf ook terug van onze gasten. Heel erg bedankt dus!”

Nienke en Kaj