Trouwambtenaar-Lilian-Oostveen

Wie ik ben

Arnhem is mijn geboorteplek. Ik ben er ook opgegroeid en woon er inmiddels weer een groot aantal jaar. Heerlijk vind ik dat. Mijn studie volgde ik in Leiden en in Amsterdam woonde en werkte ik daarna.

Ik ben moeder van twee prachtige jong volwassen dochters. Ook ben ik dochter, zus, partner, vriendin en collega. Allemaal verschillende rollen die iets anders van mij vragen.

Blij word ik van buiten zijn. Daar wandel, fiets of loop ik graag hard. Ik ben ook graag thuis met een boek of een goed gesprek. Een taart bakken, een nieuw recept uitproberen of een creatief knutselwerkje, daar ontspan ik door.

Vraag je mij om jouw/jullie verhaal te vertellen, dan doe ik dat met betrokkenheid. Doordat ik oprecht geïnteresseerd ben, is er altijd verbinding en ontstaat er een uniek verhaal; passend bij de situatie. Verwacht geen moeilijke woorden of ingewikkelde teksten. Ik schrijf en vertel gewoon wat er is. Dat is al bijzonder genoeg.

Lilian-spreker
|

“Bij deze wil ik je heel, heel hartelijk bedanken dat je ons zo’n mooi afscheid hebt gegeven. Iedereen was het over eens dat het een uitzonderlijke mooie dienst is geweest en mijn zoon zei: zo wil ik het ook. Zelf ik heb inwendige rust hierdoor gekregen en ik denk met dankbaarheid aan deze dienst terug.”

Ann

|

“Ik en wij allen hebben het heel fijn gevonden dat jij in deze tijd onze steun was jij hebt alles zo mooi begeleid en de goede woorden gesproken. Jij was heel erg betrokken bij ons dat heeft ons gesteund. Nogmaals heel erg bedankt.”

Marion

|

“Wij kijken ook zeker terug op een mooie/geslaagde dag! We hebben zo genoten. En je deed het geweldig. Ook van onze daggasten horen we dat nog terug dat ze de ceremonie erg fijn vinden met jou.”

Danielle en Jeroen