Trouwambtenaar-Lilian-Oostveen

Rouwen

Inleiding…. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Uitvaartspreker

Als je mij vraagt als uitvaartspreker kom ik naar je toe en praten we uitgebreid. Ik stel een aantal vragen, vraag naar anekdotes en naar mooie herinneringen. Ik werk het uit. Je ontvangt de speech per email en met jouw feedback pas ik als nodig de tekst aan. Ik ben aanwezig bij de uitvaartdienst en vertel het verhaal. Mocht je het fijn vinden, dan kan ik ook helpen met de muziek en foto’s.

Het tarief is € 525,00

Schrijven uitvaartspeech

Ik kan ook alleen het verhaal voor je schrijven. Jij weet zelf goed wat jouw overleden dierbare zo bijzonder maakt. Je weet alleen niet goed hoe je het op papier moet zetten. Ook dan kom ik naar je toe, stel een aantal vragen, vraag naar anekdotes en naar mooie herinneringen. Ik werk het uit. Je ontvangt de speech per email. Als het nodig is oefenen we samen. Zo ben je sterk genoeg om de woorden uit te spreken.

Het tarief is € 425,00

Tips voor een waardevolle uitvaartspeech

Het is prachtig als het je zelf lukt woorden te geven aan je verdriet. Graag deel ik een aantal tips die helpen om de woorden over te brenegen zoals ze bedoeld zijn.

|

“Het is alweer even geleden dat de voor ons, moeilijkste dag in ons leven, er was.
Ik wil jou bedanken ,omdat jij voor ons een enorme steun bent geweest.
Jij hebt ons met toewijding door de dag geleid.”

Joop en Sonja

|

“Ik wil jou hartelijk bedanken voor het mooie afscheid van mijn moeder.
Jouw warmte die jij uitstraalde was bijzonder mooi. De rust en liefde die jij gaf was speciaal.

Hartelijk dank voor alles.”

Mariette

|

“Wij kregen veel complimenten over de rust van jouw voordracht, het evenwicht en luchtigheid van de dienst. De kaarsen voor de kinderen was ook een prima zet. Kortom het had niet beter gekund. Hartelijk dank hiervoor.”

Egbertjan en Peter

Scroll naar boven