Trouwambtenaar-Lilian-Oostveen

Rouwen

De periode rondom een afscheid is intensief. Er moet zoveel geregeld worden en tegelijkertijd is er zoveel verdriet en zoveel herinneringen. Samen goed afscheid nemen zorgt voor de brug naar morgen. Het helpt om te verwerken en weer een klein stapje in een nieuwe toekomst te kunnen zetten. Soms lukt het niet de juiste woorden te vinden. Als dat zo is, dan help ik jullie graag.

Spreken bij de uitvaart

Als jullie mij vragen als uitvaartspreker kom ik naar jullie en praten we uitgebreid. Ik vraag naar anekdotes en naar mooie herinneringen. Ook maak ik een draaiboek voor de afscheidsdienst. Als nodig help ik met de muziekkeuze en de foto’s. Thuis werk ik jullie verhalen uit. Als er nog meer sprekers zijn, dan bel ik hen op en stem met hen af. De tekst stuur ik per email en met jullie opmerkingen pas ik het als nodig aan. Bij het afscheid vertel ik het verhaal.

Het tarief is € 555,00

Schrijven van de tekst bij de uitvaart

Zelf weten jullie goed wat jullie overleden dierbare zo bijzonder maakte. Maar de woorden op papier zetten is lastig. Dat kan ik voor jullie doen. Ik kom naar jullie toe, vraag naar anekdotes en mooie herinneringen. Thuis werk ik jullie verhalen uit. Jullie ontvangen de tekst per email. Als het nodig is oefenen we samen. Zo ben je sterk genoeg om zelf de woorden uit te spreken.

Het tarief is € 455,00

Tips voor een waardevolle uitvaartspeech

Het is prachtig als het je zelf lukt woorden te geven aan je verdriet. Graag deel ik een aantal tips die helpen om de woorden over te brenegen zoals ze bedoeld zijn.

|

“Het is alweer even geleden dat de voor ons, moeilijkste dag in ons leven, er was.
Ik wil jou bedanken ,omdat jij voor ons een enorme steun bent geweest.
Jij hebt ons met toewijding door de dag geleid.”

Joop en Sonja

|

“Ik wil jou hartelijk bedanken voor het mooie afscheid van mijn moeder.
Jouw warmte die jij uitstraalde was bijzonder mooi. De rust en liefde die jij gaf was speciaal.

Hartelijk dank voor alles.”

Mariette

|

“Wij kregen veel complimenten over de rust van jouw voordracht, het evenwicht en luchtigheid van de dienst. De kaarsen voor de kinderen was ook een prima zet. Kortom het had niet beter gekund. Hartelijk dank hiervoor.”

Egbertjan en Peter